Hendrik (Customer Service Medewerker)

Hendrik heeft ruim 7 jaar ervaring als Customer Service Medewerker. Bij een voorgaande werkgever is Hendrik een paar jaar werkzaam geweest als Teamleider Customer Service. Hij gaf sturing aan 14 collega’s en hielp hen ook met gesprekstechnieken. Hij voerde functioneringsgesprekken en was natuurlijk ook werkzaam op de vloer. Sinds 2021 is hij werkzaam bij zijn huidige werkgever. Voor klanten is hij de eerste contactpersoon. Hij adviseert ze, handelt klachten af en monitort de zendingen. Intern staat Hendrik veel in contact met andere afdelingen. Denk hierbij aan het Warehouse, Planning en Administratie. Dit gaat vaak over de voorraad, spoedzendingen en facturatie voor de klant. De dynamiek is uit zijn functie en daarom is Hendrik op zoek naar een nieuwe uitdaging als Customer Service Medewerker in de logistiek.

Hendrik is een sociale jongeman. Hij maakt graag een praatje met zijn collega’s. Daarnaast is Hendrik ook een prettige gesprekspartner. Hij voelt goed aan met wie hij in gesprek zit en wat een klant prettig vindt qua communicatie. Zo doende zorgt hij ervoor dat zijn klanten tevreden zijn met zijn dienstverlening. Hendrik is enthousiast en weet situaties met een positieve instelling te benaderen. Ook werkt hij graag lekker door, want stil zitten is niks voor hem. Hij ziet het graag dat de dag voorbij vliegt.

Hendrik is in overleg fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.100,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Beheren van de mailbox;
  • Prioriteiten stellen en spoedopdrachten snel afhandelen;
  • Telefonisch en via de mail klanten te woord staan over bijvoorbeeld klachten, statussen van zendingen en de voorraad;
  • Continue schakelen met interne afdelingen zoals Warehouse, Planning en Administratie over orders en facturatie bijvoorbeeld;
  • Doorgeven van manko's zodat dit zo snel mogelijk wordt opgelost;
  • Snel schakelen tussen werkzaamheden voor verschillende klanten.

Functie

Customer Service Medewerker

Leeftijd

31

Woonplaats

Utrecht

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands

Computervaardigheden

MS Office